Аюрведичен билков еликсир Chyawanprash 300 гр.

Цена: 18,90 лв

Опаковка: 300 гр.
Продукт на: Everest ayurveda
Запазване в любими.
За продукта

Билково сладко с противоокислително въздействие
Повишава имунитета на тялото и подсигурява енергия
Въздейства благоприятно на стомаха и дейността на червата
Намалява хиперкиселинността на тялото
Подкрепя правилното храносмилане и абсорбиране на нутриентите
Облекчава горния и долния респираторен тракт
Въздейства благоприятно на мозъка и дейността на сърцето
Подобрява паметта и освежава ума
Стимулира правилното функциониране на черния дроб и уринарния тракт
Спомага за пречистването на тялото
В индийската аюрведична система CHYAWANPRASH се разглежда като отлична храна за естествено здраве, за подсилване и цялостно регенериране на тялото.
Състои се от уникална комбинация билки. а основната съставка е амалаки (emblica officinalis), който е богат източник на естествен витамин С. В индийската аюрведична система той се разглежда като отлична храна за естествено здраве, за подсилване и цялостно регенериране на тялото.
Източник:Аюрведа здраве

Начин на употреба
Прием – 2-3 чаени лъжици отделно или с чаша хладко мляко или вода.
За да си приготвите напитката, смесете 1 чаена лъжица с 250 мл топла вода. В Индия чяванпраш се смята за “еликсир на живота” поради своя подмладяващ ефект.

Хранителна стойност
Съдържание:emblica officinalis (Амалаки), tribulus terrestris (Бабини зъби), cyperus rotundus (Лилава острица), phyllanthus amarus, vitis vinifera (Винена лоза), terminalia chebula (Харитаки), terminalia bellirica (Бабитаки), santalum album (Сандалово дърво), curcuma zedoaria (Куркума), tinospora cordifolia(Гудучи), adhatoda vasica (Адхатода васика), cinnamomum zeylanicum (Канела), glycyrrhiza glabra (Женско биле), withania somnifera (Ашваганда), asparagus racemosus (Шатавари), cinnamomum verum(Цейлонска канела), syzygium aromaticum(карамфил), elettaria cardamomum (Кардамон), convolvulus pluricaulis (Шанкапушпи), pueraria lobata (Кудзу корен), piper longum (Дълъг пипер), cinnamomum camphora (Камфорово дърво), aegle marmelos (Егле), centela asiatica (Готу кола), гхи (пречистено масло), мед, палмова захар