Помощ

Регистрация

Регистрацията не е задължителна при поръчка. Може да поръчате през сайта и без да се регистрирате, но регистрацията ви дава възможност да следите статуса на поръчката си, както и да виждате старите си поръчки. Може да се регистрирате тук.

Плащане и поръчка

За да поръчате, изберете желаните продукти и ги добавете в количката. Може да поръчате от paramed.bg само в три стъпки:

1. В първа стъпка ще видите продуктите във вашата поръчка – ако желаете да промените нещо, може да го направите тук, а също и да въведете промоционален код, ако разполагате с такъв.

2. Въведете вашия адрес и изберете метод на доставка във втората стъпка.

3. Изберете метод на плащане и приключете поръчката!

Методи на плащане

Може да заплатите поръчката си като направите плащане през системата за онлайн разплащания с банкови карти Борика или като изберете опцията „наложен платеж“ и заплатите поръчката на куриера при доставянето й.

Доставка

Парамед извършва доставките чрез куриерска компания Рапидо. Цената на доставката е 3,30 лв за първият килограм и 0,40 лв за всеки следващ. Точната цена на доставката при вашата поръчка ще видите на стъпка 2 в процеса на поръчка. При поръчки над 79 лева доставката е безплатна за Вас.

Стандартният срок за доставка на поръчка е в рамките на 1-2 работни дни. След изпращането на поръчката ви ще получите имейл с потвърждение, в който ще откриете и номер на товарителницата за проследяване на пратката. Желателно е при поръчка да оставяте ваш актуален телефонен номер, за да може куриерът да се свърже с вас, ако не ви открие на адреса.

Също така може да изберете да вземете поръчаните стоки от някои от нашите магазини. Този вариант е безплатен за Вас.

Връщане или замяна

Ако желаете да върнете или замените продукт, който сте поръчали през paramed.bg, посетете страница „връщане на продукт“ за повече информация.

Имате нужда от повече информация?

За всякакви други въпроси се свържете с нас чрез страницата за контакт.

Условията за ползване ще намерите Условия за ползване.